5 Essential Elements For Китай– Отново ми задавате този отчаян въпрос. Кажете ми вие – възможно ли е да се опълчите на незаконните практики, на които ставате свидетел всеки ден? Възможно ли е да се жертвате за постигането на справедливост и законност? Възможно ли е да жертвате себе си, вашето семейство, устойчивата си мизерия? Възможно ли е да откажете да се подчинявате на корумпирани политици и злоупотребяващи с положението си бизнесмени? Възможно ли е да откажете да изпълнявате закони, приети в интерес на частни структури, а не на обществото? Възможно ли е да се поставите извън закона, определен и наложен ви от тези, които ненавиждате и които го използват за собственото си облагодетелстване? Възможно ли е да потърсите сметка от тези, които ви управляваха и доведоха до настоящото ви положение?

Защо да е задължително държавата да регулира доходите на гражданите, данъците които плащат, но да не може да стори същото относно лихвите на банките?

– Абсолютно, ние сме сериозна компания за геостратегически анализи и наши клиенти са фирми с огромни финансови възможности, а също и различни правителствени агенции, така че е немислимо да си позволим да пишем измислици.

– Г-н Фридман, вашият анализ за ситуацията в България потресе голяма част от прочелите го.

е обзело гръцкият народ. Навсякъде тълпи от пияни и неблагодарни граждани скандират лозунга „Смърт на лихварите, Свобода на народа!“ Изпили безумно количество узо, те пълнят бутилките със запалителна течност и ги хвърлят по беззащитните полицаи, опитващи се да въдворят някакъв ред, чрез мироопазващите си палки и бутилки със сълзотворен газ.

Те терористите не протестират пред парламента, не скачат в защита на уволнени съдии, не ги интересуват протестите срещу новите цени на тока, срещу изсичането на горите, срещу добива на шистов газ? Как да ги открием?

Те терористите са странни птици. Трудно е да ги различиш от останалите хора и това прави невъзможно да ги заловиш преди да са извършили своят терористичен акт. Те терористите не са като мутрите.

I won't ever forget about my stick with the philosophers with the Andromeda nebula, who Dwell infinitely extended ( they themselves do not know if they had been born or when they may die) and who defined to me that there are not able to exist democracy on the planet because of the short lifetime of its inhabitants plus the fragility of their check here Actual physical currently being.

Сигурни ли сте, че утре няма да дойде вашият ред? Другари, не обръщайте оръжието към себе си, а към тези които ви доведоха до това окаяно положение. Към тези, които ви карат да живеете в условията на безмилостна междуличностна конкуренция, а не на нормална човешка взаимопомощ. Към тези, които превзеха държавата и я направиха своя собственост под маскарада на демокрацията.

Тези специализирани групи, за които говоря, са най-често различни ПР отдели, икономически институти, отдели за връзки с обществеността, бизнес-групировки и т.н. И ето, че те, след внимателен анализ на своите интереси, ви поднасят информацията грижливо оформена, опакована с примамливи заключения, и вие я приемате, корумпирайки разума си.

Съветът на ООН въвежда нови отличия, с които ще бъдат награждавани само най-заслужилите граждани на планетата Земя, а именно ордените “Българин” Първа, Втора и Трета степен, като всеки чист българин получава автоматично Първа степен за особените си заслуги към миналото, настоящето и бъдещето на човечеството. Тъй като, освен че са най-древната нация, но и езикът им е най-древен, то българският ще се изучава задължително по целия свят и става единствен официален език на планетата Земя, който ще бъде задължителен за използване при контакт с евентуални извънземни цивилизации.

Страшна ли е Революцията? Да страшна е! Затова винаги, когато назрее революционен момент, политическата машина заработва, олигархичната мафия развързва кесиите си и създава уж нов политически проект. Нова партия която да уталожи вашите страсти и да възроди вярата ви в политическата класа, в партийната демокрация. Но вгледайте се внимателно и ще видите, че всяка нова партия, всяко ново уж народно движение стремящо се към властта, към правото да ви управлява е всъщност маска. Маска зад която прозират стари муцуни и едни и същи мафиотски финансови структури.

Защо трябва да се интересуваме от тях? Те терористите не ни пречат да вървим по пътя на демокрацията, да строим магистрали, метро . . .! Те досега дори не са влизали в контакт с нас, за да постигнем някаква договореност. Те не желаят диалог. Какво можем да направим?

н. Държавата има една цел – да осигури сигурност и защитеност на бизнеса, да му гарантира спокойствие и евтина работна ръка. Затова и другото перо, което ние финансираме в особено големи размери, е Силовото министерство, чиято функция е именно борбата с прерастването на виртуалните протести в реални, и така осигуряване на една стабилна икономическа среда за българския бизнес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *